Menőcsajszi72 kérdése:
Mit gondolsz a Melba névről?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a név?2022. okt. 30. 11:38
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Aranyos
2022. okt. 30. 11:41
5/13 anonim válasza:
De, létezik:
Nekem is a csoki jut róla eszembe, pedig nem ettem ilyet gyerekkoromban. Egyszerűen tudom, hogy létezik, és nem tudok elvonatkoztatni tőle. Kb. mintha Fanta vagy Milka lenne.
A hangzása önmagában nem rossz, de a #4-es válaszban linkelt oldalon írt becenevektől kiráz a hideg.
7/13 anonim válasza:
Egyetértek az 5-össel, ennyi erővel tényleg lehetne Fanta, Milka vagy Mirinda is.
10/13 anonim válasza:
Szerintem jó, ha olyan nevet kap egy baba, ami már eléggé ismert. Így elkerülhetőek a gyakori félreértések pl telefonon, hogy ,,a nevem Melba, -öö Melinda, - nem, Melba - Zelda? Stb. Van egy jó videó a youtubeon erről, csak a Merenla névvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!