Miért van az hogy sose sikerult amit akarok? Mindig az ellenkezoje van annak amit akarok rajtam kivul allo okok miatt
Pl a g*** fonok nem enged tovabbfejlodni, mindig ezt mondja hogy jo ez igy nekem, minek akarok elmenni mashova, kozbe meg rohaog a hatam mogott a nyomorek f*** legszivesebben szajbab*sznám
Es emiatt tiszta idegbe vagyok mar hányok a munkátol is mert az en helyemre sosincs senki, persze ha kilepnék fel perc mulva lenne valaki csak a nyomorek g*** hulyenek nez es nem engedi hogy tovabbmenjek de ez tuti hogy pofanfogom b*szni ha kirugnak az se erdekel csak akkor meg en leszek az idegbeteg, mert mindenki mas tovabbmehet csak en nem ez baj :(((
Mi lenne, ha változtatnál a beszédstílusodon?
Ne üsd meg, mert ez a tett végigkíséri majd a híredet minden munkaadódhoz.
A kérdésedben azt írtad, hogy "Sosem sikerül...", most viszont csak egy esetet hoztál föl.
Erre reagálok: Válts munkahelyet. A főnököd talán fél, hogy magasabb lesz a műveltséged, mint neki, tehát féltékenykedik. Vele aligha tudsz dűlőre jutni a továbbképzésed ügyében.
Sok sikert!
De en nem akarok masik munkahelyre menni csak itt akarok masik munkakorbe atmenni csak ez a rohadek nem engedi
Ha meg kilepnek fel perc alatt lenne ember a helyemre es rajtam rohognek hogy kileptem es ok nyernenek
Mert úgy vannak vele ha el akarok menni a teruletrol akkor menjek el a munkahelyrol is nehogy mar nekem jo legyen
Hulyenek neznek a rohadek g*cik
Mert nekem nem jar a tobb fizetes meg a jobb munka csak a szar az a mi jar nekem
Csak nem tudom egy fonok miert ekkora rohadek es mindig azt hangoztatjak hogyha fejlodni akarunk ok minden tamogatast megadnak
Hat ez nem tamogatas hanem szivatas b*sszak meg
Persze mas oda megy ahova akar csak velem b*szakodik ez a g*ci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!