Lehet baja a barátomnak ha sokat szívom a nyakát?
Figyelt kérdés
Imádom kiszívni a barátom nyakát ő is imádja az érzést azt mondja, ezért sokat szoktam szívogatni neki. Lehet belőle baja?2022. okt. 25. 06:35
1/4 anonim válasza:
Nem lesz baja, de lehet szúnyog voltál előző életedben?
2/4 anonim válasza:
Általában nem veszélyes, de egyes vérrögképződésre hajlamos embereknél jelezheti a problémát, ha huzamosabb ideig sem tűnik el a nyoma.
Sokkal inkább az a probléma vele, hogy íztléstelen magamutogatás és stigmatizálás sokaknak, hogy a nyakán viseli büszkén, hogy neki szexuális élete van: "Ide nézzétek, micsoda vadállat vagyok az ágyban, én már baszok pupápok!"
Te is biztos találsz jobb helyet a testén amit lehet szívogatni, és kettőtök között marad ennek ténye, mert hát ugye a szexualitás magánügy.
3/4 Noren1989 válasza:
Ahogy #2 mondja.
Miért nem a 🍆-t szívogatod?
4/4 anonim válasza:
Idővel mérges lesz, hogy csak a nyakát szivogatod, máshol nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!