Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új kínai láncfűrész bejáratása?

Új kínai láncfűrész bejáratása?

Figyelt kérdés
Kell alapjáraton hagyni járni 1-2 percet,vagy egyből lehet vele dolgozni?

2022. okt. 25. 00:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mindig szoktam egy kicsit járatni, mielőtt nekifogok dolgozni vele. Bemelegítem.

Egy helyi favágónak stihl-je van, ő is így csinál, beiindítja és egy kicsit hagyja, hogy bemelegedjen.

Két éve van meg a kínai fűrészem, nincs vele gond.

Azt hallottam, illetve olvastam, hogy nem jó a motornak, ha egyből húzzuk neki.

2022. okt. 25. 06:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Minél olcsóbb gépről beszélünk annál fontosabb a bejáratás. Nincs gyárilag olyan gyűrű ami egy az egyben passzolna a hengerhez már csak a technológia révén sem hiszen a gyűrű nem kör hanem egy elvágott kör ami szétfele feszül. A becsiszolódás alatt mickro szemcsék kopnak le eleinte több a későbbiekben kevesebb, ez a bejáratás. A jól bejáratott gép hosszabb idő intervallumban marad meg a teljesítése csúcsán míg a rosszul bejáratott gép csak új korában van a teljesítése csúcsán innen csak romlik lefelé. A bejáratást semmi kép nem dupla olajjal kell megtenni mit sok téves tanácsadó hiszi, sokkal inkább a rövid idejű használat és pihentetés a lényeg. Az üzemi hőfok új korban magasabb lehet az összekopó alkatrészek miatt ,ezért a kezdeti túlmelegedést kell kerülni. Vághatsz vele azonnal , csak ne terheld túl.
2022. okt. 29. 07:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Galyazgatsz vele egy két órát és fokozatosan engeded nagyobb fába.

Az hogy leteszed hogy kijáratsz belőle egy tank benzint az nem bejáratás hanem semmi.

2022. nov. 20. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!