Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen munkákat tudtok, ami->?

Milyen munkákat tudtok, ami->?

Figyelt kérdés

Ami közben vagy ami miatt utazgathatok? Pl. a foci. Csk én lány vagyok, szóval valami olyasmit amit a lányok is csinálhatnak. :D

Írhattok többet is ha tudtok. köszi.

2010. szept. 27. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sportriporter, kommentátor. Pl. f1-ben némelyik csapatnak a sajtófőnöke is szokott nő lenni. Fotós. Újságíró. Nem tudom, színész. Ja, és lány is focizhat.:P Meg egy csomó sportoló, nem csak a focisták utazgatnak.

Hirtelen ennyi jut eszembe.

2010. szept. 27. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

szálj le a földre olyna munkád amit szeretsz nemlesz (kevés jó munkahelyvan oda protkecióval mennek a rokonok és kommunisták rokonai..

lehetsz bolti eladó 1 mulitnál ülhetsz 1 udnoritó és rossz minöségü müszálas "TESCO" Ruhában napi 8orát és reggel elmész dolgozni sötétben és majdnem sötét lesz ujra mire haza érsz csak a neonok és higanygöz lámpák természetes ellenes fényét fogod látni..

2010. szept. 27. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Területi képviselő. Kis furgonnal járhatod az országot. Nemtom mér de mostanában csomó fullos csaj vezet furgont.
2010. szept. 27. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyél mozdonyvezető, vagy pilóta.
2010. szept. 27. 17:23
 5/7 anonim válasza:
Kamion sofőr, viszel magaddal tv-t vagy laptopot azt nézed a meccseket.:D
2010. szept. 27. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Jogi képviselő, közgazdász, diplomata, modell
2010. szept. 27. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Stewardess
2010. okt. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!