Vásárolt már valaki a Kavisostore.com oldalról? Biztonságos?
Google fordításban ezt emelném ki:
Rendeltem, de le kell mondanom. Tud segíteni?
Célunk, hogy minden rendelést ugyanazon a napon küldjünk el, amikor megkapjuk őket, ezért gyakran nagyon nehéz lemondani a megrendelést, miután az már feladásra került, mivel az már folyamatban van.
No, ez a magyar szabályoknak biztosan nem felel meg, de talán nincs is olyan ország, ahol ez törvényes lenne.
Ez rendben lenne:
Megkaptam a terméket és szeretném visszaküldeni. Hogyan csináljam ezt?
Egyáltalán nem probléma – a kézhezvételtől számított 30 napon belül (bármilyen okból) visszaküldheti a termékeket.
Több lehetőség is van rá, én most ezen néztem:
Whois IP, whois domain
Ilyen kulcsokat használj a Google-ban, ha hasonlót keresel.
Magyar oldalak esetében a domain.hu (is) jó
Ne rendelj ilyen oldalakról. Nem hihetőek az árak, semmitmondó általában szövegek vannak egy sablon webshop oldalba szúrva. Hazudhat neked bármilyen garanciát, ha úgysem fogja betartani. Panaszt tenni pedig sem neki sem rá nem tudsz, mert a három szavas (fantázia)cégnéven kívül semmit nem tudsz az eladóról, az impresszumként szolgáló random címen kívül.
Gyanús, hogy a kaviso.com webáruházat imitálja és termékadatait lopja, ahol az árak reálisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!