Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a Kavisost...

Vásárolt már valaki a Kavisostore.com oldalról? Biztonságos?

Figyelt kérdés
Kicsit gyanúsan kedvező árat láttam rajta.

#internetes vásárlás #webshop #kaviso store #biztonságos webshop
2022. okt. 13. 13:19
A kérdező szavazást indított:
biztosan igen
biztosan nem
inkább igen
inkább nem
3 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus 22-én, Kínában regisztrált fiatal oldal. Sok tapasztalat még nem lehet.
2022. okt. 13. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Google fordításban ezt emelném ki:

Rendeltem, de le kell mondanom. Tud segíteni?

Célunk, hogy minden rendelést ugyanazon a napon küldjünk el, amikor megkapjuk őket, ezért gyakran nagyon nehéz lemondani a megrendelést, miután az már feladásra került, mivel az már folyamatban van.

No, ez a magyar szabályoknak biztosan nem felel meg, de talán nincs is olyan ország, ahol ez törvényes lenne.

2022. okt. 13. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez rendben lenne:

Megkaptam a terméket és szeretném visszaküldeni. Hogyan csináljam ezt?

Egyáltalán nem probléma – a kézhezvételtől számított 30 napon belül (bármilyen okból) visszaküldheti a termékeket.

2022. okt. 13. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Az honnan deríthető ki, hogy egy oldalt hol és mikor regisztráltak?
2022. okt. 13. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőség is van rá, én most ezen néztem:

[link]

Whois IP, whois domain

Ilyen kulcsokat használj a Google-ban, ha hasonlót keresel.

Magyar oldalak esetében a domain.hu (is) jó

2022. okt. 13. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne rendelj ilyen oldalakról. Nem hihetőek az árak, semmitmondó általában szövegek vannak egy sablon webshop oldalba szúrva. Hazudhat neked bármilyen garanciát, ha úgysem fogja betartani. Panaszt tenni pedig sem neki sem rá nem tudsz, mert a három szavas (fantázia)cégnéven kívül semmit nem tudsz az eladóról, az impresszumként szolgáló random címen kívül.

Gyanús, hogy a kaviso.com webáruházat imitálja és termékadatait lopja, ahol az árak reálisak.

2022. okt. 13. 15:37
 7/7 NTBS ***** válasza:
Én nem próbáltam, de gyanús.
2022. okt. 13. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!