Meglehet oldani ezt a youtube-n?
Figyelt kérdés
Nekem sokszor nem engedi lejátszani a videókat, mert a Sony Entertaintment (bocsi, ha rosszul írtam, a lényegét értitek) letiltotta az országban, vagy valami ilyesmit ír. Ki lehet ezt valahogy játszani, mert nagyon idegesítő, hogy egymás után 5 videót nem tudok megnézni ez miatt, mert előjön az a piros rész, még csak a videóban lévő képek.. sem jelennek meg.2010. szept. 26. 20:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem dinamikus IPvel lehetséges
2/2 anonim válasza:
A dinamikus IP azért nem jó, mert ugyanaz a szolgáltató osztja ki, így csak a cím változik, de az ország nem.
Proxy-t tudsz használni, így ha egy proxy-szerverre kapcsolódva böngészel, akkor nem a te IP-címeddel történik egyenesen az oldalletöltés, hanem te a saját címeddel kapcsolódsz a proxy-ra, és a proxy a saját címével a lekért oldalra. Ha külföldi a proxy, te is külföldi IP-vel éred el az oldal, amivel megkerülhető az országtiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!