Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a BoJack...

Málnaa kérdése:

Mi a véleményetek a BoJack Horsemanről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :-)

Lenne pár kérdésem nektek..

Valaki látta már a BoJack Horseman-t? Ha igen, hogy tetszett? Érdemes-e belekezdeni?

Többektől is hallottam, hogy elvileg nem rossz sorozat, láttam már részleteket, megnéztem hány részes, évados ésatöbbi... Meg amúgy is szeretem a hasonló filmeket/ sorozatokat.

2022. okt. 1. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Többet mond bármilyen magánvéleménynél, ha leülsz és megnézel 2-3 részt belőle. Ami az egyik embernek tetszik lehet a másiknak nem fog (és fordítva), így 2 "nem tetszik" és 3 "szerintem nagyon jó" kommentből semmit nem fogsz tudni leszűrni.

Talán annyit érdemes hozzáfűzni, hogy az animációs formátum ellenére felnőttekről szóló és nekik készült sorozat. Egy túl fiatal néző az életkorából és élettapasztalatok hiányából adódóan nem biztos hogy meg tud érteni, vagy átérezni olyan élethelyzeteket és szituációkat, amit bemutatnak. A másik része, hogy a sorozat erősen lehúzó és depresszív, évadról évadra egy sötétebb a hangulata, emiatt az élvezetéhez is kell egy olyan hangulati állapot, mikor erre befogadóbb a néző. Egy pörgős, feelgood hangulatban elkezdve biztos sokkal rosszabb tapasztalatot fog adni, mert a sorozat az elején kifejezetten lassan bontja ki a történetet.

2022. okt. 2. 10:34
 2/3 A kérdező kommentje:

(1)

Ez már mind tiszta. Köszi az infókat.

2022. nov. 24. 15:38
 3/3 anonim válasza:
Na hogy haladsz vele?
2022. dec. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!