Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha naponta 20km-t biciklizek...

Ha naponta 20km-t biciklizek közben bevásárolok,megpakolom teherrel akkor milyen kerékpárt ajánlotok?Esetleg legyen a gumija tömör?(annak viszont az a hátránya hogy lassabban lehet vele menni,igaz sosoe lukad ki)

Figyelt kérdés

2022. szept. 28. 22:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam.Fék nincs rajta, csak kontrafék.Nekem hídon lefelé is kell mennem,konrafék elég lesz-e hozzá?
2022. szept. 30. 23:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Kontra biztos nincs rajta... legfeljebb sima abroncsfék, de csomagtartóval hülyén nézne ki, nem is áruszállításra való, kényelmetlen.
2022. okt. 1. 07:19
 13/17 anonim ***** válasza:

11. Ha ennyire fogalmatlan vagy, vegyel egy sima paradztbicajt. 😂

A fixin elvileg semkilyen fek nincs, de mivel így nem lehet vele közlekedni.. lsd kresz..... csak első hátsó fékkelblehet forgalomba hozni. Kontra tuti nincs rajta. Vagy ha van, az nem fixi. 😂

2022. okt. 1. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Innen válassz egyet, neked lehet a Csepel lenne a jó.

Én egy elektromosat használok, és már nem is vennék mást, nagyon könnyű megszokni a kényelmet.

[link]

2022. okt. 1. 09:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Rekumbens,lábhajtásos, szénszálas karosszériával körülvett tricikli volna a legjobb, a karosszéria még az esőtől is védene. Pakolni is lehet bele, meg az áramvonalasság miatt elég gyors is.

https://www.youtube.com/watch?v=3_ivaFXJJYk

2022. okt. 1. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Az áraikat is nézted? Mellesleg nem tudom, teherszállításra mennyire alkalmasak.
2022. okt. 1. 19:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Az árát nem tudom,utánanézek,20kg terhet csak elbír.
2022. okt. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!