Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Médea névről mit gondoltok?

Médea névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik de akinek emlitettem mindenki csak visszakérdezett hogy micsoda? Másik nevünk Hanna Elena Csenge

2022. szept. 27. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Mehet majd dolgozni a Médea Marktba... :D :P

A Csengettyűről meg nem is mondom mi jut ezsembe.

Az Elena meg nekem idegen kissé... :|

Marad a Hanna!

2022. szept. 27. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

A Meda Marktba meg majd árulhatja a Medea klímát :D

Mi a facé adtok ilyen idióta nevet a gyereketeknek.

A Csenge oké, az régi magyar néz. Vagy a Hanna még jó.

2022. szept. 27. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szép a Médea, én Médát ismerek. Ha így nevezed el, majd egy ideig furcsának gondolják, de amint összenő a babáddal, már mindenkinek rendben lesz. A Hanna nagyon sok embernek tetszik, sokan választják is a gyerkőcüknek és ezért arra fogod a legtöbb pozitív reakciót kapni, max arra szólnak be, hogy túl gyakori. Az Elena egy nagyon gyorsan feltörekvő név, a fiatalok körében fog tetszeni több embernek, az időseknek valószínűleg nem. A Csenge már egyre ismertebb, de még így is kaphatsz miatta hideget-meleget is, illetve külföldön picit nehezebb vele. Az oviban a többi gyereknek is hasonló nevei lesznek, ha a Médeát választod, akkor nagy eséllyel nem lesz másik ilyen nevű.
2022. szept. 27. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó.

Egyben kimondva is jó, vagy pl Médi, Mea is jók. Inkább Mea , ha vki becézné, mert az még szerintem felnőtt korban is tud passzolni egy emberhez; Médi nekem felnőtthöz kevésbé. Vagy esetleg Mia, Dia. A Dea az kicsit úgy hangzik nekem, hogy ,,de a..."

2022. szept. 29. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Csenge a legszebb ezek közül.

Nekem a Médea az kicsit olyan kutyás a Médi becenév miatt.

Elena nem rossz, de kicsit tényleg idegen.

Hanna pedig tömeg

2022. okt. 5. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!