Állítólag mindenki életében eljön a pillanat ami mindent megváltoztat. Így van ez tényleg?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 14:47
1/3 anonim válasza:
szerintem igen
ha valaki találkozik élete szerelmével, összeházasodnak később lesz gyerekük, azis mindent megváltoztat, más lesz az élete
vagy ha valaki iskolából elmegy dolgozni, más környezetbe kerül, azis sokat változtat
2/3 anonim válasza:
Nekem már volt egy ilyen pillanatom. Szerintem több is lehet. Anyám halála sok mindent megváltoztatott, de még sok év áll előttem, hogy az életem teljesen a feje tetejére álljon. :D
21/L
3/3 anonim válasza:
Nálam a gyermek születése volt az a pillanat.De sztem ez csak a nőknél érvényes pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!