Mihez használnak kb 3*4 cm-es papírt hosszában félbe hajtva? Lehet drog?
Tapogasd meg, ragad az egyik oldalon egy csikban? Ha igen, akkor cigipapir.
Ami alapjaraton nem gond, mert sokan tekerik a dohanyt, sokkal olcsobban kijon. Azonban a rollnis (amit vagni, szabni kell) cigipapirt tulnyomoreszt fű illetve herbal sodrasahoz hasznaljak.
Kedves, kérdező!
Tessék egy kicsit felnőtt módjára megnyilvánulni, még ha névtelen is az oldal.
Nézze, sok minden lehet. A papír tág fogalom. Sok féle anyagú, előállítású papír van.
Amit pl a fűhöz használnak vékonyabb a nyomtató laptól és áttetszőbb is.
Ám nem csak drogokhoz használják, hanem akár sima cigihez is. Olcsóbb.
Vakon, azaz nem személyesen ezt így nem lehet megmondani, ahogyan az orvos se fog tudni üzenetben megvizsálni és korrekt diagnózist megfogalmazni.
Mindemellett, jómagad vagy az a személy, aki ismeri is személyesen a gyermeked.
S ha "vannak barátai", akikre lehet számítani, miért itt gyakorin tetszik kérdezni?
Elég visszás pökhendi választ tetszett írni publikusan.
Ha gyermekemnél találnék "nyomot", nos, alapon nem a gyakorin szórakoznék, hanem leültetném és egy lágy, ám határozott hangnemben megkérdezném a gyermeket: tudnál nekem mesélni erről, kisfiam/lányom? - s elé tolnám.
Kedves 12-es!
Remélem, nem a bejegyzésem miatt nem aludt 😊
Azért mert anonim a fórum, nem kötelességem mindent kiteregetni, bármennyire is jól esne mások bajában tapicskolni.
A bejegyzésem pedig fenntartom:ha hozzá nem értők véleményére vagyok kíváncsi, arra ott vannak a barátaim.(ezt félreérthetően, nem értelmesen írtam le?)
Ha mi is barátok lennénk, megbeszélhetnénk, hogy nem tudjuk, mi az, de megmondhatná, hogy neveljek gyereket, így azonban roppant sajnálom, de nem kérek a kioktatásából. (Mert erre is jó az anonimitás, ugye? 😘)
Azért tettem fel itt a kérdést, mert ha van oka a gyanúnak, akkor olyan ember is válaszolhat, akinek van ismerete.
Sőt, csak olyan ember válaszára vártam. De úgy tűnik, ezek a papírok nem jelentenek semmit.
(Nem cigipapír, nincs rajta semmi)
Részemről zártam, de szívesen átadom az utolsó szó jogát, tudom, van, akinek ez létkérdés
Én mindig tartok magamnál pár darab pici papírt hátha dolgozat lesz és puskát kell írnom gyorsan.
De miért nem kérdezed meg a gyereked?
Szerintem azért izgul ennyire a kérdezőnk, mert láthatólag ő is cuccozott valameddig (ennyire értelmes nem lehet valaki mint ő nekifutásból) és fél, hogy a borja is erre az útra akar lépni.
Bár, szerintem a kérdezőnk keményebb szerekhez volt/van szokva, ugyanis a papír nem sok mindent mond neki :)
Ugye kérdező ?
A papír kezdőknek való, iga ?
Te nem ilyenekhez vagy szokva, így nem is tudhatod...
Nem is néz le téged emiatt senki.
De amíg tudod, addig beszélgess el a kicsinyeddel, hogy ne legyen ugyanolyan lény mint te :)
Mert belőled egy is sok, nem hogy kettő!
Jobb választás lett volna, ha inkább a barátaiddal beszélgetsz!
Bár lehet, hogyha ők akartak volna neked tanácsot adni, akkor is bekattantál volna és berosszult volna az anyag és rád tört volna a para...
Na az lett volna a gáz.
Ha hozzá nem értő emberekkel akartál társalogni, akkor nem a barátaidhoz kellett volna fordulnod, mégcsak nem is ide, hanem egy tükör irányába!
Na, ott megtaláltad volna a Föld legsötétebb részét! :)
Puszika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!