Tisztelt gyakori kérdések felhasználók! 32 éves érdeklődő vagyok. Érdekelne,hogy milyen érzés volt önöknek amikor véget értek a nyolcvanas évek!?
nem volt szokatlan átlépni a nyolcvanasból a kilencvenes évekbe akik akkor már éltek?
milyen volt az amikor az előző évtized befejeződött és elkezdődött egy új!?
'90-ben pont politikai rendszerváltás is volt, szóval tök új világ jött.
És szerintem jobb jött, mint amilyen addig volt.
De az 1980as évekre hogy emlékeznek vissza?
Az 1990es évek az nem is hasonlított az előző évtizedre!?
65 leszek hamarosan. Interneten nem illik magázódni.
Saját időm fogyása szokott érdekelni, de a kerek évtizedek nem játszanak kiemelt szerepet. Nem rázott meg, amikor 39-ből egyszerre csak 40 lettem.
Ami meg a kérdezett dolgot illeti: az sem. Egy folyamatban élsz. Az év, évtized mit sem számít. Nálam legalábbis nem. Az összes zavar, hogy eddig 1987-et írtam dátumhoz, holnap meg 1988-at kell. Január elején néha rontom, de ennyi a furcsaság.
Vicces volt az új évezred. Sokan 1999 Szilveszter napján az új évezredet köszöntötték, de az valójában 2001. január 1.
A nyolcvanas évek abban különböztek a hetvenestől, hogy érzékelhető volt egy lazulás. Könnyebben lehetett külföldre menni. Megjelentek a reformkommunisták. Én hülye bedőltem, hogy lehet normálisan csinálni, de kiderült, hogy nem.
Hogy az egész kártyavárként dől összes hamarosan, azt nem nagyon érzékeltük. Gorbacsov sem kapitalizmust akart, csak menteni a menthetőt a kommunista keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!