Ha nem voltam itthon, mikor levelem jött, csak másnap vehetem át? (magyar posta)
kb. félórával kerültük el egymást a pstással, viszont a cetlin az van, h (holnapi dátum)-tól x.-ig vehetem át.
ezek szerint ilyenkor nem adják le ugyanaznap, esélytelen, hogy még du. átmenjek érte?
igen, tudom, megkérdezhetem a postán is, de soha az életben nem volt még, h felvették volna, most sem veszik fel, nyilván.
Még ma le fogja adni de nyilván nem egyből. Szinte biztos nem te voltál az utolsó cím, még ki kell kézbesíteni egy csomó küldeményt. Aztán visszamegy, kirakja a kézbesítetlen küldeményeket és a postai dolgozók majd ha idejük lesz, szortírozzák.
Matematikailag elképzelhető, hogy zárás előtt már a helyén van, de nagyon kicsi rá az esély. Sokkal valószínűbb, hogy másnap reggel kerül csak sorra az előző napi adag.
Szóval a másnapi dátum nem viccből van. Az a biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!