Hány darabos a hot wheels gyűjteményetek?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy kinek mennyi van, illetve melyik számotokra a legbecsesebb? :D2022. szept. 18. 18:04
1/2 anonim válasza:
azta, 2 éves kérdés válaszok nélkül :D na én most valahogyan kilyukadtam ide, én még óvodás korom óta gyűjtöm a Hot Wheels-eket, már azt hittem csak én gyűjtök ilyen kisautókat, már második évtizede...😂 nekem jelenleg éppen 243 db-os a gyűjteményem🥲, és mindegyik ugyanolyan becses számomra, de talán a 2010 előttiek valamivel értékesebbek számomra, meg a 2010-es évek első felébeni Hot Wheels-eim is, mert gyerekkoromban sokat játszottam velük és szerettem őket :D de a gyűjtésük az nem szakadt meg nálam😂
2/2 A kérdező kommentje:
Én most tartok 137 darabnál, ez premium és mainline együtt, de nemrég ráálltam a team transportok gyűjtésére😁
szept. 7. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!