Instagramon elérhető?
Figyelt kérdés
Az instagram mennyire mutatja jól, hogy valaki mikor elérhető? Mármint azt tudom, hogy a messenger nem mindig mutatja jól sőt egy csomószor az illető bent sincs már órák óta mégis azt mutatja, hogy elérhető. Az instagram is ilyen? Vagy az normálisan mutatja?2022. szept. 11. 08:43
1/4 anonim válasza:
Az instát ugyanaz a cég csinálja mint a facebookot és a messengert.... szerinted mennyire megbízható? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom..de egy csomószor azt hallottam h az insta megbízhatóbban mutatja..azért sem tudom biztosan.
2022. szept. 11. 09:50
3/4 anonim válasza:
nem is itt fogod biztosan megtudni
4/4 anonim válasza:
Nálam általában úgy van hogy ha valakivel dumaltunk és az adott illető lelépett akkor csak 5 perc után írja ki hogy elérhető volt X ideig. Ugyanígy a messengeren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!