Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy mentem végig a városon,...

Úgy mentem végig a városon, hogy kint volt a fenekem? Többi lent

Figyelt kérdés

Suliból mentem hazafelé, egy ruha volt rajtam és a nagy sietségben nem tűnt fel, hogy a táskámat, amikor felvettem begyűrtem alá a ruhám, ezért konkrétan volt egy "V" kivágás a combomnál. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mivel az iskolából is láttak páran, és az utcán is, mindenki megbámult, de nem értettem miért. Amúgy belegondolva a strandon is lehet látni mások fenekét, nem ez a gond, csak, hogy nagyon kínos az egész szituáció.

Kérlek nyugtassatok meg, mással is történt már ilyen?:D

2022. szept. 8. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nyáron kétszer is. De szerencsére mindkétszer szóltak. Roppant kellemetlen volt.
2022. szept. 8. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Ja, akkor te voltál az, akinek a videója ma nagyot ment a TikTokon.

(csak vicceltem)

2022. szept. 8. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az
2022. szept. 9. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokunkkal történt már hasonló
2022. szept. 9. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Megesik az ilyen bárkivel - sajnos. Egyszer egy nőnek a szoknyáján volt lecsúszva hátul a cipzárja. Mosolyogva odamentem hozzá és az első, amit elmondtam neki, hogy azért vagyok a külvilág felé ennyire "bájos", hogy tereljek, ám szeretném felhívni valamire a figyelmét, amely kínos lehet neki. Elmondtam, hogy igazításra szorul a ruházata a szoknyáján és elmondtam neki azt is, mennyire csodálkozom azon, hogy a nők ennyire nem szolidálisak egymás irányába, nem működnek együtt ilyen helyzetek kivédésében. Majd - miután megköszönte az észrevételemet, - illedelmesen hagytam magára - és ugyanazzal a külvilágot terelő mosollyal tovább ballagtam. Tényleg érthetetlen számomra, hogy ennyire "ellenségei egymásnak", ennyire közömbösek egymással a nők.
2022. szept. 9. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nincsen semmi előfordulhat bárkivel. Ezért ne érezd magad cikinek. De az szerintem nettó pofátlanság hogy senki nem tudott neked szólni hogy igazítasd meg. Sztem az lenne a minimum. Érezzék magukat cikinek azok akik nem szóltak
2022. okt. 4. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen előfordul.

Én is jártam így hogy egy viszonylag rövid ruha volt rajtam és nekem válltáskám volt ugyan de oldalt igen csak felkapta és hát kb lehetett látni a bugyimat elöl, meg hátul is féloldalasan. Én siettem és így is mentem sietősen sétáltam amivel még inkább csak sikerült villantanom és főleg az autósok igen csak vigyorogva néztek.

2023. okt. 3. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!