Úgy mentem végig a városon, hogy kint volt a fenekem?
Többi lent
Figyelt kérdés
Suliból mentem hazafelé, egy ruha volt rajtam és a nagy sietségben nem tűnt fel, hogy a táskámat, amikor felvettem begyűrtem alá a ruhám, ezért konkrétan volt egy "V" kivágás a combomnál. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mivel az iskolából is láttak páran, és az utcán is, mindenki megbámult, de nem értettem miért. Amúgy belegondolva a strandon is lehet látni mások fenekét, nem ez a gond, csak, hogy nagyon kínos az egész szituáció.
Kérlek nyugtassatok meg, mással is történt már ilyen?:D
Nekem a nyáron kétszer is. De szerencsére mindkétszer szóltak. Roppant kellemetlen volt.
2022. szept. 8. 23:01
2/7 anonim válasza:
Ja, akkor te voltál az, akinek a videója ma nagyot ment a TikTokon.
(csak vicceltem)
2022. szept. 8. 23:38
3/7 anonim válasza:
Nem baj az
2022. szept. 9. 07:55
4/7 anonim válasza:
Sokunkkal történt már hasonló
2022. szept. 9. 10:48
5/7 anonim válasza:
Megesik az ilyen bárkivel - sajnos. Egyszer egy nőnek a szoknyáján volt lecsúszva hátul a cipzárja. Mosolyogva odamentem hozzá és az első, amit elmondtam neki, hogy azért vagyok a külvilág felé ennyire "bájos", hogy tereljek, ám szeretném felhívni valamire a figyelmét, amely kínos lehet neki. Elmondtam, hogy igazításra szorul a ruházata a szoknyáján és elmondtam neki azt is, mennyire csodálkozom azon, hogy a nők ennyire nem szolidálisak egymás irányába, nem működnek együtt ilyen helyzetek kivédésében. Majd - miután megköszönte az észrevételemet, - illedelmesen hagytam magára - és ugyanazzal a külvilágot terelő mosollyal tovább ballagtam. Tényleg érthetetlen számomra, hogy ennyire "ellenségei egymásnak", ennyire közömbösek egymással a nők.
2022. szept. 9. 12:35
6/7 anonim válasza:
Ebbe nincsen semmi előfordulhat bárkivel. Ezért ne érezd magad cikinek. De az szerintem nettó pofátlanság hogy senki nem tudott neked szólni hogy igazítasd meg. Sztem az lenne a minimum. Érezzék magukat cikinek azok akik nem szóltak
2022. okt. 4. 19:49
7/7 anonim válasza:
Sajnos ilyen előfordul.
Én is jártam így hogy egy viszonylag rövid ruha volt rajtam és nekem válltáskám volt ugyan de oldalt igen csak felkapta és hát kb lehetett látni a bugyimat elöl, meg hátul is féloldalasan. Én siettem és így is mentem sietősen sétáltam amivel még inkább csak sikerült villantanom és főleg az autósok igen csak vigyorogva néztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!