Miért nem kapcsolják ki az autocorrectet?
Nekem nem is nagyon lehetett megtalálni, nagyon el van dugva az a funkció, ahol az autokorrektet ki lehet kapcsolni a telefonomban. Tesómnak adta, amikor még új volt a telóm, hogy kapcsolja már ki. Nagyon el van dugva azon a telón az a kikapcsolás funkció.
Amúgy lehet, hogy mindenki, akinek valami ilyet bakizik a telefonja (ami autokorrekt nem értem, minek van bekapcsolva alapból, miért nem választható, hogy ha akarod, bekacsolod, miért van alapból beállítva az a vacak -Talán mert alapból nem is tudnák az emberek ,hogy van, hogy bele van rakva, és fölöslegesen vesződtek volna vele a munkások, akik ezt megcsinálnák? meg mer' amúgy se lenne népszerű, és akkor gondolják,majdcsak használják az emberek,ha az az alapfunkció, az az alapbeállítás ? mer' amúgy különben nem (??) Na, szóval, lehet, hogy akinek egy ilyet bakizik a telefonja, máris rögtön megkér valakit, ha ő nem tudja automatikusan, rögtön; hogy hol lehet kikapcsolni azt a vackot.
Tehát lehet,hogy mind különböző ember, vagy az is,hogy mindig mikor valaki új telót kap; akkor mindig elfelejti előre kikapcsolni, mielőtt elsőre kommentel.
*adtam
itt meg rossz a billentyűzet, és nem nyomódik le minden egyes nyomásra; régi billentyűzet; de még szal müxik; csak néha nem érzékel minden gomblenyomást. :):)
Azért nem kapcsolom ki, mert sokkal több esetben hasznos, mint nem.
Magyarul - és a gyengébbek kedvéért - ha kikapcsolnám, sokkal több hibás, félreütött üzenet menne ki, mint bekapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!