Foodpanda rendelést kérhetek hostelbe?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de ez az első hogy ilyen történik. Elutazom a hétvégére és egy kis hostelben fogok aludni. Szívesen főztem volna, de az ottani konyha nem alkalmas erre, úgyhogy a rendelésnél maradtam. Az lenne a kérdésem, hogy Foodpandán ha megadom a hostel címét, az úgy jó? A futár honnan fogja tudni hogy ki rendelte a kaját, vagy hogy jön be egyáltalán? Ha a szállásra nem kérhetem, tudnátok alternatívát mondani?
Köszi előre is a segítséget 🙂
Oda kéred ahova akarod. Add meg a számod hogy a futár megtaláljon.
Nem megy be, fogod magad és kisétálsz a portára. Ennyit igazán megtehetsz.
Persze, nyugodtan rendelhetsz. Nagyon népszerű téma ez, nem te vagy az egyetlen.
Én úgy szoktam rendelni kaját a koliba, hogy ugye megrendelem a Foodpandán amit akarok, és ha a futár már a közelben van, akkor felhív, hogy menjek ki, vegyem át a kaját. Én lemegyek egészen a bejárathoz, átveszem a kaját, aztán visszajövök, már a kajával a kezemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!