Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire várom a karácsonyt?

Ennyire várom a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nemtudom,még van majdnem 3 honap,de nekem már minden a karácsony körül forog :D. a hangulat,a nézegelődés,és a karácsonyfa. :D Már naggyon várom =). tavaly semmi karácsonyi hangulatom nem volt,idén elöbb meglett :D Nektek is megjött már a hangulat?
2010. szept. 25. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:

nem szeretem a karácsonyt.

12lány

2010. szept. 25. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy végre idén elmarad ez az "ünnep". De ezek szerint mégsem. Kár érte.
2010. szept. 25. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Hékás a karácsony jó!!Sütni,unokatesokkal lenni,a családdal. a karácsonyfanézés.kis meglepetés ajándákválasztás. amikor lenn sétálsz este ,csomagolsz,rohonoknál a vacsora. A karácsony nagyon jó,IMÁDOM. Szeressétek ,mert a hangulat,a család ,a barátok, a szünet :D jah én a hó,hóember és a hóvár, hógolyozás ,ilyenkor nem baj ha kicsit gyerek vagy :)
2010. szept. 25. 15:03
 4/8 A kérdező kommentje:
2010. szept. 25. 18:12
 5/8 anonim válasza:

ÉN is szertelek csiiiiibém LLLLLLLLLLLLL

a TE kakasod LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL NADDON NADDDON SZERETI LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

2010. szept. 26. 10:55
 6/8 A kérdező kommentje:

aaj .Énis :D és kis kakaskám =D Merrry Christmassss

aaj pénteken láttál buli végén??? :D nagy mér nem álltál bee? te KAKASKA XD

2010. szept. 26. 10:56
 7/8 anonim válasza:

nemtom-.-

nem volt jókedvem ...XDXDXD

de azért szeretlek naddon:DLLLLL

képzeld kimentünk cucuval meg rolival udvarra:D meg józsikávalXD, és aszittük h vki jön, és megvédett józsikaXDXDLLLLLLL

2010. szept. 26. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Jéé xD. am észre se vetem ,h nemvtatok ott =DDDDDD hihi

folytassuk msnen =D

2010. szept. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!