Ma már a műbőr pénztárcákra is azt írják rá,hogy bőrből készült?
Nézegetek pénztárcát mert 2 év után a mostani egy két helyen beadta kulcsot van sok féle de nem akarok sokat költeni.Mennyi ezer forintól bőr a pénztárca kb?
Ezeket nézegettem
Ezek lehet nem is igazi bőrök?
Keresgettem sanchez pénztárcákat de én így elsőre amiket találtam teljesen más a bőr mint az enyémen
12/
De én se díszdobozt se semmit nem kaptam csak a pénztárcát
14/
Amelyik webáruházban nézem ott mindhez doboz van,na de most nem ez a lényeg érdemes javítani vagy vegyek inkább másikat?
Linkelgettem neked logókat azokról a webáruházakról, amelyeket linkeltél.
Technikailag lehetséges kitenni ilyeneket, de elég könnyen bebukna az a cég, amelyik jogtalanul teszi ki. Neked ez nem mond semmit?
"Amelyik webáruházban nézem ott mindhez doboz van"
De nem ugyanazt a terméket nézed istenbarma! Vegyél másikat és légy boldog vele, az lesz a legegyszerűbb..
16/
Közben találtam jó áron rifd védelmes pénztárcát is ott ahol néztem és a logót küldted,hogy megbízható bolt.
17/
Kicsit agresszív vagy kikészített az új rezsi rendszer?
Lépj be fb-on a vegyélhazait csoportba vagy a bőrművesekhez. Na ott nincs dilemma és olyat kapsz, amilyet szeretnél.
Az hogy feltűntetik, hogy "bőr" nem hazugság, az is bőr csak műbőr kategória. ><
Bőrhöz pár alap szerszám nekem is van és magamnak csinálom, ami éppen megtetszik ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!