Magyarországon megszüntek a DIGI TV adások?
4-es, a válaszoddal valami nem OK. Most néztem meg, a sport 1 és 2 még működik, csak a 3-as tűnt el.
A Digi csatornákat gyakran néztük a természetfilmek miatt. Ha betesznek helyette ócskaságokat, romlik a szolgáltatás minősége. Az előfizetés ára meg persze marad. Elég bosszantó!
7-es. A digi sport 1 és 2 tegnap még működött, de csak azért, hogy még megvan-e. csak azért nem íram elé, hogy Digi, mert természetesnek vettem, hogy arról beszélünk.
Ma nem néztem meg, mert nem vagyok sportrajongó, tőlem akár törölhetnék az összes sportcsatornát. Úgy vagyok vele, hogy sportolni OK., de bámulni a képernyőn, mi abban a szórakozás? Én inkább a Digi természetfilmjeit sajnálom.
6-os. A kapos-Netnek az az előnye a többi szolgáltatóhoz képest, hogy kábelen jön, és az előfizetett 141 digitális mellett a csatornák egy jó részét adja analógban is. Az analógot akárhány TV-n nézhetem, nem kell minden szobában plusz fizetni érte. Sok unoka esetén ez fontos, mert mind mást nézne. Amíg a Kapos-net meg nem szünteti az analóg adást, maradok itt.
Kimaradt néhány szó az előbbi hozzászólásból.
... de csak azért néztem meg, hogy még megvan-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!