Irodában csukló tetoválás gondot jelenthet?
Szeretnék egy tetoválást a csuklómra, kb egy 6-7 centis minta lenne, már az időpont is megvan a tetoválóhoz, viszont nemsokára új munkahelyem lesz, ahol többnyire home office-ban fogok dolgozni, de heti 1-2 napot be kell majd járnom az irodaházba.
A kérdésem az lenne, hogy manapság irodában mennyire jelent még gondot látható helyen egy tetoválás, mennyire elfogadott vagy épp nem elfogadott? Nem annyira látható helyre kellene csináltatnom inkább?
Egy nagyobb cégről van szó, ügyfelekkel pedig nem lenne személyes kapcsolatom a munkavégzés során.
Informattikán kívül szerintem hátrány.
Nekik is addig nézik még el, amíg úgymond hiány van programozókból.
Őszintén, átvette ez a sok divatmajom a tetoválást az alvilágtól, meg különböző törzsektől.
Amint lesz egy tetoválásod, igen, megfognak páran bélyegezni emiatt. Főleg ha hülyén is néz ki.
Tetoválásom már van egy, csak az nem annyira látható helyen.
És ha nem csuklón lenne a tetoválás, hanem mondjuk felkaron és jobban el tudom takarni, hogyha szükséges?
Ha nem is lehetne tetoválás, ha munkában nem fog látszani, akkor gondolom nem szólhatnak érte, nem?
Informatikai terület amúgy és nő vagyok
de mit fog ábrázolni? Egy kékeres vérerest? vagy pillangókat? Egy démont?
Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!