A mai nap folyamán volt egy kis összetűzésem a közmunkásokkal,akik minden nap a kapunkban ülnek le,és kerülgetnem kell őket hogy bejussak a saját házamba,majd délután szedem utánuk a szemetet! Jogosan szóltam?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy jogosan szóltam e hogy talán nem más háza előtt kellene ücsörögni?2022. aug. 25. 09:19
1/8 anonim válasza:
Ha kedvesen tetted, és hatása is lett, akkor rendben. Ha abban a stílusban fogalmaztál ott is, ahogyan itt, akkor… na jó. Inkább nem minősítelek.
2/8 anonim válasza:
A szemetet amit szétdobálnak jogosan szóltál.Nem vagy te köteles más üres sörös dobozát összeszedni minden nap a saját házad előtt! Kitalálom, cig0k mi?
3/8 A kérdező kommentje:
Itt nem a származás a lényeg,hanem minden napos ez,és nagyon zavaró hogy a csúnya beszéd és a szemét dobálas megy állandóan! Nem velük van baj,hanem a viselkedésükkel,amúgy meg milyen stílusban? A pénzért amúgy is meg kellene dolgozni szerintem,a párom eljár minden nap hogy pénz legyen,ők meg ezzel keresik hogy ülnek,szerintem kicsit sem fer!!
2022. aug. 25. 09:56
4/8 anonim válasza:
Neked is bekéne vállalni még egy kis pluszmunkát amivel kereshetsz, mert jönnek a megszorítások már nagyon mondja orbán. A te saját területedről elvileg elzavarhatod.
5/8 anonim válasza:
Azért előtettek élnek, mert a többiek már jelezték nekik hogy költözni kell.
6/8 anonim válasza:
Álj oda bátran, és mondd meg hogy ezt a bicikkit el lehet tolni, nem szereted a csöviket a ház előtt. Ha hepciáskodnak hívod a zsarukat.
7/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy én mennyit dolgozom????
2022. aug. 25. 13:45
8/8 anonim válasza:
Nem számít mennyit..persze nem tudhatom. Ha el is kezdesz dolgozni valamit, magába kevés lesz, amilyen fenyegető most a politika, teljesen kiakarnak zsigerelni, az árak az egekbe szöknek, a fizetés stagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!