Szerintetek melyik kategóriába a legérdemesebb foci huligánokkal kapcsolatos kérdéseket kirakni ?
politika, emberek, sport.
egészség, szexualitás :DDD
Elég szomorú, hogy ha valaki nem képes ilyen alapvető gondolkodásra...
Szerinted az almával kapcsolatos kérdést hova kell kiírni?
- Ehet-e almát a cicám?
- Nagyapám lopja az almát anyám kertjéből, ezért folyton veszekednek, mit tehetünk?
- Egészséges ha napi nyolc almát eszek?
- Hogyan tudnék egy elektromos almaszámlálót építeni?
- Hogyan kell almás pitét sütni?
- Mit jelent ha almával álmodok?
És még sorolhatnám.
Érted, mit akarok mondani?
Érted az összefüggést?
Nem hiszem...
Elmagyarázom: az, hogy alma, nem téma. Attól függ, melyik témába illik a kérdésed, hogy mire vonatkozik a kérdés az almával összefüggésben. Ugyanezt az almás dolgot el tudom játszani futballhuliganizmussal is. Nem attól függ, hova kerül a kérdésed, hogy szerepel benne a futtballhuliganizmus kifejezés, hanem hogy mire vagy kíváncsi azzal kapcsolatban.
3-as,
Azért szerintem a futballhuliganizmus egy sokkal kevésbé általános téma mint az álma , de attól még kösz a válaszért !
Akkor tessék, pár kategória, ahol minden további nélkül előfordulhat a futballhuliganizmus:
- Állatok
- Családi kapcsolatok
- Egészség
- Emberek
- Ezotéria
- Felnőtt párkapcsolatok
- Gyerekvállalás, nevelés
- Ismerkedés
- Közlekedés
- Közoktatás, tanfolyamok
- Kultúra és közösség
- Politika
- Sport, mozgás
- Számítástechnika
- Szépség és divat
- Szórakozás
- Tini párkapcsolatok
- Tudományok
- Utazás
- Ünnepek
- Üzlet és pénzügyek
- Egyéb kérdések
Most ezzel előrébb vagy?
"Azt azért nem értem hogy miért írsz ilyen kissé pimasz hangnemben"
Én pedig azt nem értem, miért nevezel pimasznak csak azért, mert megpróbálok rávilágítani, hogy a kérdésed nem értelmezhető, hiányos, nem tartalmaz elég információt a helyes válaszhoz. Netán szólítsalak méltóságos uramnak? Vagy az a baj hogy más véleményem van mint őfenségének?
"amikor nyugodtan foglalkozhatnál mással"
Köszönöm a lehetőséget, de majd én eldöntöm, mivel töltöm a szabadidőmet.
"de attól még nem pontozlak le"
Ez igazán nagylelkű, fenség!
"és újra kösz a válaszért !"
Nincs mit. Bár köszöngetés helyett sokkal jobban örülnék annak, ha megerőltetnéd kicsit magad és megpróbálnád megérteni, miért nem megválaszolható az általad feltett kérdés.
7-es ,
Rendben van úgy látszik hogy a szokásos virtuális világban való testbeszédből kihozható kontextus hiány miatt félreértelmeztem a mondandódat , tehát őszinten bocsánatot kérek hogy pimasznak neveztelek , de akkór hadd tegyek fel még egy kérdést :
Szerinted az ember oda kéne rakja a kérdéseit ahova ( a szubjektív véleménye szerint ) feltehetőleg a legjobban passzol ?
Mert én már többször jártam úgy hogy ezt a fajta hozzáállást követően szinte kizárólag olyan válaszokat kaptam amelyek abszolút nem voltak relevánsak a kérdésemhez , tehát én ezért szeretek ilyen típusú kérdéseket kirakni ebbe a szekcióba .
"Szerinted az ember oda kéne rakja a kérdéseit ahova ( a szubjektív véleménye szerint ) feltehetőleg a legjobban passzol ?"
Igen.
"Mert én már többször jártam úgy hogy ezt a fajta hozzáállást követően szinte kizárólag olyan válaszokat kaptam amelyek abszolút nem voltak relevánsak a kérdésemhez"
Ebben az esetben vagy rosszul ítéled meg a kérdésednek megfelelő topikot, vagy peched van és sok az idióta az adott környéken.
"tehát én ezért szeretek ilyen típusú kérdéseket kirakni ebbe a szekcióba ."
Nem is azt mondtam hogy ne rakj fel ilyen kérdést, hanem hogy ne csak egyetlen kulcsszót adj meg, mert az kevés. Írd már le azt a nyomorult kérdést, legalább kommentben, mert - mint már többször említettem - az, hogy focihuligán, legalább 5-6 főkategória lehet, attól függően, hogy mi a TELJES kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!