Csak én vagyok úgy hogyha jön hozzám valaki mindig veszek fel zoknit?
Figyelt kérdés
Am nem szeretem még télen se csak nem szeretem a meztelen lábam mutogatni2022. aug. 18. 18:01
1/13 anonim válasza:
Miért nem szereted kvázi mutatni a lábadat: nem tartod szépnek? Az enyém nem szép, így mindig zoknizok.
2/13 anonim válasza:
Soha meg se fordult a fejemben ilyen. Le se szartam világ életemben akár volt rajtam zokni akár nem. Honnan ered mégis ez az ötleted?
3/13 anonim válasza:
Nem szoktam erre egyáltalán külön odafigyelni. Nyáron egyébként sem húzok zoknit soha, meg itthon télen sem, úgyhogy ha valaki jön hozzám, akkor én mindig mezítláb vagyok. :D
Na persze nem ki tudja milyen vendégek jönnek hozzám, pont nem érdekli őket, hogy mezítláb vagyok. Ha egy fontos személyt kéne egyszer vendégül látnom, akkor szerintem még cipőt is vennék fel.
22F
4/13 anonim válasza:
Akkor is viselek itthon zoknit, amikor nem jön vendég. Nyáron is.
6/13 anonim válasza:
Második válaszoló leírta amit gondolok.
7/13 anonim válasza:
érdekes szokás. én gatyát és pólót
8/13 anonim válasza:
Engem nem izgat ha látják a lábam, meg legtöbbször mezítláb vagyok, nem húzok azért zoknit ha jönnek hozzánk
9/13 anonim válasza:
8#: És ha mondjuk egy idegen, de lábmániás valaki jönne?
10/13 anonim válasza:
amikor hozzánk jönnek én sose veszek fel, minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!