Az IQash.win oldalon tényleg lehet nyerni pénzt?
Figyelt kérdés
Úgy találtam rá a napokban, alig van róla információ de egy egyetemista oldal reklámozza facebookon és az oldal adószámomat is kéri (nem adtam meg és van "később adom meg" funkció.
Ahogy néztem teljesen magyar az oldal, márcsak az érdekelne hogy mennyire megbízható?
2022. aug. 18. 10:36
1/1 anonim válasza:
Az ilyen oldalak buktatója, hogy heteken-hónapokon át dolgozol valamilyen kreditek reményében, és ugyan csöpögtetnek neked mindig egy keveset hogy ne lépj le, de a valóságban vagy soha nem éred el a kifizetési limiteket, vagy olyan a bérezése amit normális ember akkor sem vállal el, ha csak naponta 10-et kell kattintani hozzá. Például visszaosztod a befektetett időt a kivehető pénzbe, és az jön ki belőle hogy órabérre számítva 10-20 forintért dolgoztál 60 percig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!