1/5 anonim válasza:
Én csak később vettem észra amikor már nem használt a dezodor....
2/5 anonim válasza:
Mármint a halott tudja-e hogy halott?
Majd egyszer megtudod.
3/5 anonim válasza:
Ez foglalkoztatja az emberiséget évezredek óta, de még eddig senki nem jött vissza elmondani. Akit visszahoztak, ők beszámolnak alagútról, leperegő emlékekről, de nem lehet tudni, hogy ez az agy működése okozza, vagy tényleg van valami a halál után. De egyszer mindenki megtudja majd.
4/5 anonim válasza:
Amikor az emberek meghalnak és elkezdenek felfelé szállni a fény felé, sosem jönnek rá, de máris reinkarnálódtak egy molylepkévé
5/5 anonim válasza:
Véleményem szerint ebben hasonlít az alvásra csak álmodás nélkül. (kivéve, ha kómáról van szó) Úgy értem elalszol, de csak akkor veszed ezt észre, amikor már felkeltél. Viszont ha meghalsz, többet már nem kelsz fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!