Nem gondoltátok még úgy, hogy bármit megtennétek azért, hogy úra élhessetek egy időszakot?
Figyelt kérdés
Én pont így vagyok vele. 2021 November és Decemberét szeretném újra átélni.Akkor nekem mindenem meg volt ami, akkor kellet. Novemberbe volt a szülinapom és még nem volt olyan, hogy nem tudtam mit kivánni. Csak a tavalyi szülinapom volt csak ilyen. Kb. bármit megtennék, hogy újra átélhessem2022. aug. 10. 19:29
1/3 anonim válasza:
De, szeretném újraélni amikor az osztályrársaim megutáltak, megtudni, hogy miért.
Csak nem tudom mit tennék.
Talán jobb is így.
De bevallom fáj, hogy mindenki aki a barátomnak hazudta magát egyszercsak hátat fordított.
2/3 Dagadozó Agy válasza:
Ahogy öregszem egyre több ilyen van. Pedig meg ,,csak'' 39 múltam.
3/3 anonim válasza:
Igen, így gondolom én is.
Eleve ott kezdődik a történetem, hogy rossz korba születtem, de 1989-ben végleg kicsúszott a talaj alólam.
Alig várom már, hogy vége legyen annak, amit sokan csak "életként" emlegetnek!
Ha azt az életet élhetném, amit szeretnék, akkor 1990-be ragadnék egy életre - annyi változtatással, hogy a káros szenvedélyeimet megpróbálnám elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!