Múltkor mikor jött a postás, zokni volt rajtam és ugye gyorsan bele kellett bujnom valamibe és haat a szandálom volt elől és úgy mentem ki, sztetek ez nagyon ciki?
Szerintem postás látott már minden kombinációt. Én is mentem már ki ágyból kiugorva, tűző napon megvakulva, rossz szakadt cuccban. Világom nem tudom néha olyankor, aztán írjam alá...
Nem éreztem még úgy se, hogy rosszul néztek volna rám, hasonlóképp futárt is köszöntöttem már. Tudják ők, hogy hát nem mindig épp legalkalmasabb időben érkeznek. Még az is jó, amikor épp a kádban ücsörögsz és hív a futár, hogy megérkezett vagy csenget a postás.
Szerintem tehát nem ciki. Ha pont neki annyira nem is tetszett, van jelentősége?
Te jó ég!
Szerinted a postás divatdiktátor, és kiposztolja este nyilvánosba, hogy téged hogyan látott? :-DDD
Megjegyzem, szerintem a zokni szandállal nem egy borzalmas dolog. Miért? Mert kora reggel, mikor még hűvösebb van, a szandálhoz jól jön a zokni.
De van ennél nagyobb baja is jelenleg a világnak, az meg, hogy a postás hogy néz rád, kb. le van tojva. Foglalkozzon a saját dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!