Ciki az ha 13 évesen nem tudok kenyért, zöldséget, gyümit vágni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 18:34
11/20 anonim válasza:
Nem tudsz 13 évesen ?? :O Basszus ... már 4.-ben magamnak csináltam a tízórait :D Pedig az egyszerű :D
12/20 A kérdező kommentje:
Te tényleg nem vagyok az:)
Ukrajnába születtem,de már itt lakunk:D
Szóval ciki..köszi a válaszokat xD
2010. szept. 23. 06:55
13/20 anonim válasza:
Te vagy az a fiú, aki azt kérdezte, hogy hogyan kell almát hámozni? :D Segített a videó amit linkeltem?
14/20 anonim válasza:
Semmi gond, lopjatok gázt, ahoz nemkell kés!!! gratlulálok
15/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
Bocs,de milyen gázról beszélsz?:S
2010. szept. 23. 15:01
16/20 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, kulcs a gyakorlás. Én 16 éves koromig nem tudtam gyufát gyújtani, mert nem mertem.
17/20 anonim válasza:
hát elég ciki,13 évesen már ezeket kéne tudnod mert ilyenkor már igenis rászorúlsz,h felvágd/megpucold az ételt
18/20 anonim válasza:
Kenyeret én se tudok vágni XDDDD ezért veszünk mindig szeleteltet.
De a többit ideje lenne megtanulnod...
14/L
19/20 anonim válasza:
Netörődj, megtanulod. Szükség rávisz majd. Csak épp jó lenne hogy már tudd mikor szükséged van rá, és ne bénázz. Ha anyud főz vagy valami, menj hozza és mond hogy majd te felvágod ami kell. Nem hiszem ne engedné meg, talán még meg is tanítja.
20/20 anonim válasza:
hát szerintem igen nagyon is durva lol ^^ én 10 vok a nővérem 12 és mind a ketten tudunk vágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!