Milyen blogokat ajánlatok? Valami ingyenes blog link gyűjtő oldalt ismertek?
Angol és magyar nyelvű blogokat kellene ajánlani. Az lenne a lényeg, hogy magánszemély írja, vagy kevesebb, mint öt fő vezesse a blogokat. Nem kimondottan céges vagy think tankes, vagy civilszervezetes blogokra vagyok kíváncsi, hanem - ismétlem - magánszemély vezesse. Olyanokra gondolok, mint a magyar nyelvű Örülünk Vincent?, A kiló nem 100 jelent, vagy Ágoston László Facebook oldala.
Ha pedig valaki ismer valami angol és/vagy magyar nyelvű ingyenes blog link gyűjtő oldalt, mint annak idején volt az Indexen a Blogketrec, az ne habozzon nekem megosztani!
Az angol és a magyar nyelvű blogok témája közélet, gazdaság, utcai divat (ez utóbbi fontos lenne, mert egyszer már láttam ilyen blogot, de azóta sem találok), irodalom, filmek, videójátékok legyenek!
Mindenki válaszát előre köszönöm.
A blog.hu még mindig megvan és működik, de talán érdemesebb különféle témákra keresve blogokat találni, mint egy végtelen listát mindenféle blogokról, amiken vagy van, vagy nincs számodra érdekes tartalom. Na meg amin a blogok vagy még mindig működnek, vagy már ezer éve nem frissülnek. Nekem is van több blogom, de már egyikkel se foglalkozom. Így minek ajánlgassam? A régi írásokat van, aki megtalálja, van aki nem. Jó is ez így.
Aki megtanulja használni a keresőt, az talál magának olyan tartalmat, ami érdekli. Akinek mások linkjeire van szüksége, az meg úgyse fogja azt a listát se végig nézni, amit mások adnak neki, legfeljebb szemezget róla és találomra pár dolgot megnéz - amit keresővel ugyanúgy megtalálhatna, ha belefektetné az energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!