AliExpress,Amazon. Mik a legmegbízhatóbb oldalak ahonnan rendelni lehet? Ti mit használtok?
Főként az érdekel melyik oldalak megbízhatóak, milyenek vannak, mi a nevük,saját vélemény,esetleg "élmény".
AliExpress vagy Amazon..
Ezt a kettőt ismerem, viszont még nem mertem rendelni.
Esetleg más oldalak?
Ti mit használtok?
Soha nem így kezdem a netes vásárlást.
Ha már pontosan tudom mit akarok rendelni, akkor hasonlítom össze azokat az oldalakat, ahol lehet kapni, és kiválasztom a legmegfelelőbbet. Ami nem biztos hogy a legolcsóbb, mert egy minimális külőmbözetért cserébe nem fogok várni másfél-két hónapot a szállításra.
Ha egy számomra ismeretlen oldal ajánlata tűnik a legjobbnak, akkor alap hogy lecsekkolom. Elérhetőségek, úgyfélszolgálat, nincs-e feketelistán, vásárlói vélemények...
Aztán ha esetleg bizalmatlan vagyok, akkor nézem a második legjobbat. És így tovább.
Aliztam 2 évig.
60%-a oké volt
25%-a selejt, ami megoldható volt megszereltem vagy varrtam (de aki nem tud ilyeneket, annak kb kuka vagy plusz kiadás lenne)
15%-a meg se érkezett.
Amazont még nem próbáltam.
Wish-t kezdtem el tesztelgetni... Hát :
1.rendelésnél:
2cucc oké, 1 nem (szerelnem kellett)
2.rendelés...nos még mindig várom.
Harmadjára módosította az érkezés dátumát a rendszer. Kitolta rendesen...
Szilikon fülbevaló alapokat várok (1000db-os kiszerelésben jó áron, magyarban és környéken kicsi kiszerelések vannak többszörös áron)
Miért rendeltem? A fenti zárójeles tény miatt.
Ruházatba meg teljesen átálltam varrásra magamnak. De pl különlegesebb harisnyákat még rendelek ugyan onnan ahol nem volt panasz/gond.
Cipő - jelenleg tanulom a készítését cipész ismimtől.
Alapon szeretek alkotni.
Amiket megéri rendelni azok a nagy kiszerelésű pl riglik, szerelékek.
Pl 2000 ft 2000 rigli.
Magyarban csak online tudok venni, ami darabonként 15ft (azaz a 2000 db 30.000 lenne) +2600 szállítás.
Nálam pedig fogyó alapanyag.
Pl 1 ajándékdobozkába 10db megy, fűzőkbe laza 30db.
De ezeknél komolyabb dolgot már nem merek rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!