Szerintetek az évbe lest még igazán meleg tehát 36-40fok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 10:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Lesz*
2022. júl. 28. 10:52
2/10 TappancsMancs válasza:
Úgy gondolom, hogy azt hiszem, hogy talán nem tudom.
3/10 TappancsMancs válasza:
Komolyan meg szerintem lehet még. Biztosat nem tippelek...
4/10 anonim válasza:
Bízzunk benne. A jelenlegi előrejelzések szerint igen.
5/10 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy nem. Jövő hét második felére 35 fokos csúcsot vártak, és nagyon nem volna jó az sem. Sem embernek, sem állatnak, sem növénynek nem tesz jót.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon orulnek ha lenne😊
2022. júl. 28. 12:07
7/10 anonim válasza:
Elhiszem, és biztos mások is. De ettől még nem lenne jó.
Ha magamat nézem: nem tudom megfelelően hűteni a testemet, a szívemet megterheli a meleg. A kertem teljesen kiégett. Folyamatosan kellene locsolni, az havi több tízezer forint lenne.
8/10 anonim válasza:
El lehet költözni a sztyeppékre, ha ennyire fosol a szép időtől.
9/10 anonim válasza:
Nagyon-nagyon nem kellene? Szép idő, amiben megdöglesz? Kiadós eső kellene, mert száraz a föld, már nagyon mélyen, és a pollent is ki kellene mosni.
10/10 anonim válasza:
"Szép idő, amiben megdöglesz?"
Nem vagyok sem pingvin, sem hópihe, hogy egy kis napsütés ártson. Sőt. nincs is annál jobb, mikor meló után irány a vízpart, kortyolni a vízben a sört, csajozni, majd naplemente után az addig megismert lánykékkal élőzenére bulizni a partmenti vendéglátó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!