Ha valaki a második nevét használja akkor azon a néven regisztrál a közösségi oldalakra?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy valakit Varga Irén Vandának hívnak, és a Vandát használja,mert sokkal jobban tetszik neki mint az Irén. Nem gáz,ha közösségi oldalakra Varga Vanda névvel regisztrál? Vagy még ha az Irént utálja is, ne hagyja ki?2010. szept. 22. 14:41
1/3 anonim válasza:
A közösségi oldalakat nem vizsgálja az önkormányzat, hogy na most vajon mindenki azzal a névvel regisztrált-e, amivel hivatalosan megkeresztelkedett. Nem kell mindent ilyen mereven venni.
2 keresztnevem van nekem is, de ilyen helyeken mindig csak az elsőt használtam (a 2. keresztnevem csak a hivatalos papírokhoz való). Ha Téged a példabeli Vandaként ismernek, hagyd a francba az Irént. Ha így találnak meg, miért ne? Ez még mindig jobb, mintha kandzsikkal vagy arab betűkkel írnád ki a neved, ahogy azt sokan mások megteszik.
2/3 A kérdező kommentje:
tetszik amit írtál :D Mások véleményeire is kíváncsi vagyok...
2010. szept. 22. 18:09
3/3 anonim válasza:
sztem igen, nyugodtan. én például a a becenevemet is kiírtam facebookon a keresztnevem mellé mert azt jobban szeretem. ennyi. nem ellenőrtik, és úgyis mindenki a becenevemen ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!