Egy ilyen személlyel mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Ha több ember ott van, megszólalni sem mer, de ha kevesebben maximum 5-en vagyunk, mindenkit kibeszél és kritizál a külseje miatt, pedig ő aztán csendbe maradhatna...( kb 160 cm 110 kg) és mi sosem cukkoljuk, vagy szóljuk le a külseje miatt. Egyeseknek főleg a tanároknak nyalizik, + olyanoktól, akiktől fél, de engem meg folyton lehülyéz, de őt nem lehet, mert elkezd sírni megsértődik...
Ha valakinek megtudja egy titkát, rögtön azzal dicsekszik, hogy én tudom, te meg nem...
Egyszerűen az agyamra megy, de képtelenség elkerülni, hogy találkozzunk, mivel osztálytársam ráadásul egy csoportba is vagyunk, szóval egész délelőtt együtt..
Mit csináljak vele?
2010. szept. 22. 14:16
1/3 anonim válasza:
Naja, a suliban a sok fölösleges hülyeségen kívül azt is megtanulhatja az ember, hogy vannak körülöttünk olyanok, akiket nehezen tolerálunk, mégis meg kell tenni. Ez egész életünkön át így van, jobb, ha erre már most felkészülsz, később a munkahelyeden már rutinosabban kezelsz nehéz természetű kollegákat. Sajnos csak elviselni tudod az ilyet, nem lehet velük mit csinálni. Nem kell velük barátkozni, de el kell viselni.
2/3 anonim válasza:
mondd meg neki az igazságot, lehet észhez tér, ha nem, akkor meg szard le
3/3 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de nem hallgat rám, mert neki elvei vannak, amit betart. Szerintem egyik ilyen elve, hogy engem b@szogasson.
2010. szept. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!