Mi a véleményetek egy olyan táborról, ahol a diákok egy iskola tornatermében matracokon alszanak, és pl hálózsákot otthonról kell hozniuk?
miért? Jobb, ha egy fertőzött, ki tudja ki által használt hálózsákot kap? Aztán mehet a bőrgyógyászhoz..
Hogy tornateremben alszanak? De legalább matracon, és nem kint az erdőben a fűben, vagy a hangyák közt...
Ez egy tábor..a gyerekeknek ez is élmény..(nekem az volt)
Fürdésről nem írtál..miért nem? Sőt, az étkezésről sem.
És ezért még valaki fizet is?! :D
Hát én tuti nem küldeném a gyereket ilyenbe.
Én néptáncos voltam. A nyári utakon és táborokban aludtunk mi pl. 4 csillagos szállodában is Olaszországban, meg aludtunk Erdélyben egy málladozó vakolatú, kitört ablaküvegű osztályteremben hálózsákban, ahol a zuhanyzóhoz a vizet egy tisztító berendezésen át, de melegítés nélkül a patakból vezették ki, és köszönhetően a több napos esőzésnek olyan hideg volt, hogy bár villámgyorsan megtanultunk zuhanyozni, de ez alatt a rövid idő alatt is lezsibbadt a vállam, mire végeztem.
És a tapasztalatom az, hogy ha valaki nincs nagyon elkényeztetve, akkor az, hogy egy-egy ilyen út milyen élményeket adott, mennyire volt nagyszerű, vagy sem, az egyáltalán nem azon múlt, hogy milyen volt a szállás, meg úgy általában a körülmények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!