Mi volt a legjobb dolog ami történt veled eddig?(gyerek születést kivéve:)
XD 3#-as, szintén úgy vagyok vele. Nem erezek gyereket.
Több jó dolog volt, amelyek nagy hatással is voltak rám vagy/és életemre.
Emberek szelektálása életem egyik pontján s azóta tiszán tartom - lelki békétől egészen a minőségi kapcsolatokig jót tett/tesz.
(Ezzel párhuzamosan megtanultam szigorúbb lenni és NEMet mondani szókimondóan.)
Találkozó 3 személlyel. Egyikükkel megtapasztaltam, milyen is a természetes összhang, ahol 90%-ban hasonlítunk. Ő általa erősödött meg bennem az, nem naív álom az én célom - otthon alkotott s tört fel a csúcsra.(Egyik exem)
Másikuk egy máig jó barát, akivel nagyon szabadon elméleti dolgokat fejtünk ki és alkotunk is. S végre valaki, aki szintén túrázik. Amikor csak adódik együtt lógunk.
A harmadik pedig egy jó szívű új kapcsolat, akinek tudása és kapcsolatai sokat segítettek üzlet, karrier terén. Amikor pedig van ideje nagyon jókat beszélgetek vele is.
Sok a közös vonás.
Hálás vagyok, hogy a leszűkült köreim kivételes alkotók, akikkel egy húron pendülünk, mert sokáig egy más fajta magány volt bennem. Hiányzott az erős és jó kommunikáció, szabad gondolkodás mikhez értéssel, őszinteség, alkotó szellem... stb az emberekből.
Hiába zsongtak körülöttem mások, nekik lehet érdekes és jó voltam, tanulhattak újat, én viszont ezt nem mondhattam el róluk s hiányzott ez a folyamatos fejlődés, oda-vissza tanulás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!