Medencénk vize 21 fokos,ti beleülnétek?
Jelenlegi időjárás mellett nem, itt 27 fok van és fúj a szél. De én alapból fázós vagyok.
Párom simán belemászna, neki ez megfelelő medence hő.
9 kobmeter viz van benne igy az hogy bentrol hordjunk bele forro vizet nem opcio
Mielott valaki ezt javasolna
Igen,nalunk is 27 fok van csak sajnos
Nem kell vödörben hordani melegvizet, van gyors csapcsatlakozó, és slaggal lehet tölteni. Gondolom, slag eleve van, nem vödörrel hordtatok bele ennyi vizet.
Gardena beltéri csapcsatlakozó a neve, kétféle kivitelben van: [link]
A csap szűrőt tartalmazó végét (perlátor) ki kell csavarni, és a készletben levőt kell a helyére csavarni. Van egy illesztő gyűrű, hogy kétféle csapmérethez is jó legyen. Ez végleg marad. (Egyikhez adnak kulcsot a szereléshez, a másiknál a tolóka használható kulcsként.)
Amikor szükség van rá, erre a csapvégre lehet rányomni a tolókás csatlakozót; a tolókával rögzíthető, majd oldható. És a tolókás csatlakozóra egyszerű tömlő csatlakozó dugható, a slaggal. Például, ilyenek: [link]
Az más kérdés, megéri-e? Nagyon sok vizet kell leengedni, kiszívni a medencéből, és sok meleg vizet kell tölteni a helyére. Időigényes, és nem olcsó több köbméter jó meleg víz előállítása.
Szerdától már 35 °C – 37 °C nappali csúcshőmérsékletek lesznek, és a mostani hajnali 16 °C – 18 °C helyett 23 °C – 24 °C lesz. Olyan hőmérsékleteknél már árnyékolni szoktuk a medencét, hogy ne legyen túl meleg a vize.
A felhőktől függ, hogy mikor fürödhetünk a kerti medencében, mert nyáron a Nap mindig melengetne, ha nem lenne elé függöny vonva.
Szolarfoliat vettunk ra tegnap
Most neztem mar 30 fokos (tegnap 28 volt)
Igy mostmar nekunk ez a 30 fok teljesen kellemes 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!