Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ha valaki...

Mihez kezdjek ha valaki letiltott, és nem akar beszélni velem? Haragszik rám?? Hogy tudom ezt megoldani???

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Más kommunikációs csatornát nem ismersz?
2022. júl. 15. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy más kommunikációs csatornán próbálod vele felvenni a kapcsolatot és megbeszélni vele a dolgokat, vagy ha van közös ismerősötök, akiben megbízol, megkérheted, hogy közvetítsen.

De valami oka biztos van annak, hogy az illető letiltott. Ha csak félreértés, akkor jó lenne valahogy tisztázni. Ha meg nem adtál rá okot, akkor jobb, ha nem is keresed az illető társaságát.

2022. júl. 15. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Adtam rá okot bőven. De szeretném vele megbeszélni a dolgot, nem úgy van ahogy ő ezt gondolja. Nagyon sokszor bocsánatot kértem már tőle.Más csatorna alatt mire gondoltok?? Nem tudom a telefonszámát, de ha tudnám azt is letiltaná, annyi hogy egy helyen dolgozom vele, és levegőnek néz, sőt rám sem néz.
2022. júl. 15. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy odamész hozzá a melóban, és tisztázod, vagy ennyi.

Különben ez elég erős jelzés, hogy nem kér a társaságodból.

2022. júl. 15. 18:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem kér belőle, de félre ért.. amit megértek, én annyit szerettem volna, hogy legyen átbeszélve a dolog. nem azt hogy utána legyünk ott ahol előtte
2022. júl. 15. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legjobb, ha személyesen tisztázod vele, nem jó így együtt dolgozni. Mondd meg, hogy szeretnél bocsánatot kérni, és megbeszélni vele a félreértéseket, neki is jobb lenne.
2022. júl. 15. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!