Volt magyarországon, vagy a világon annyira rossz helyzet mint most?
Figyelt kérdés
nem háborúra gondolok meg hasonlókra, hanem amikor "béke" volt és rossz volt az élelmiszerek ára, valami hiányban volt (mint most pl. a gáz, bár ezt lehet rosszul tudom) és ehhez hasonlók. bocsánat hogy ennyire tájékozatlan vagyok, de ezek a dolgok sosem mozgattak annyira.2022. júl. 14. 18:25
1/7 anonim válasza:
Volt, második világháború utáni hiperinfláció Magyarországon. Történelemből is tanítják.
2/7 anonim válasza:
Ritkán volt béke, de igen, volt.
Gyakorlatilag mindig, mert vagy éppen háborúból lábaltunk ki, vagy háború készült, vagy volt is a szomszédban.
3/7 anonim válasza:
Azért ne szidd ennyire a kérdezőt, külön szólt a háborúkról.
De (a jó ritka) békében is rosszabb volt az élet, mint most.
Csak a kérdező szokás szerint lógott a töri órákról.
4/7 anonim válasza:
70-es években is volt egy szép kis válság, annak lett a vége az, hogy amcsiknál is picit visszább vettek az ilyen 7-8 literes motorokból, mert nem bírták tankolni.
5/7 A kérdező kommentje:
'szokás szerint'?xd egy percet sem lógtam sose az iskolából. mint le is írtam engem ezek a dolgok a történelemben sosem érdekeltek. most hogy jött ez a helyzet, kiváncsi voltam hogy mi a helyzet. de elnézést kérek emiatt mégegyszer
2022. júl. 15. 21:19
6/7 anonim válasza:
Mármint itteni szokás szerint. Aki ide ír az szokott ilyen lenni.
Ha nem lógtál, akkor se figyeltél, az eredmény ugyanaz.
De ha most be akarod pótolni, meg lehet oldani.
7/7 anonim válasza:
3as
Nem tudsz olvasni? Vagy ertelnezni?
Azert az szep mikor egy idiota idiotazik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!