24 éves vagyok és nagyon szeretnék cirkuszba menni, de párom azt mondta, hogy nem visz el, mert oda csak gyerekek szoktak járni🤦🏼♀️ Ugye, hogy párok is mehetnek cirkuszba?
Figyelt kérdés
Valaki kérlek álljon már mellém mert én TUDOM, hogy nem csak gyerekek szoktak járni. 🤣
Gyors válaszokat előre is köszönöm! 🤗
2022. júl. 11. 15:18
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Ha váltanál olyan férfira,aki elvinne,írj ;D
4/12 anonim válasza:
Párok csak gyerek felügyelete mellett mehetnek el a cirkuszba.
5/12 anonim válasza:
A cirkusz egy hülyeség. Állatkínzás az egész.
6/12 anonim válasza:
Mehetsz egyedül is vagy barátokkal. Nem kell téged vinni, nem vagy kisgyerek.
8/12 anonim válasza:
2#es mi van, ha az illető férfi?
Kedves, kérdező!
Kortól, nemtől független.
Az már más kérdés, kinek mi fér bele ízlés terén.
9/12 anonim válasza:
Rendezz otthon cirkuszt,mindjárt elvisz.
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül moziba mentünk és a Fekete Telefont néztük meg. Azt kell mondjam, hogy jobban megérte😅
Akik még azt írták, szívesen elvinnének, köszönöm szépen, de nagyon jól megvagyok a vőlegényemnek ha elvisz cirkuszba, ha nem mert nem ettől az egy dologtól fog szét menni a kapcsolatunk☺️
2022. júl. 14. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!