Mire tudnám használni ezt a képességemet?
Minkét kezemmel tudok írni, ugyan olyan jól. (Meg minden mást is csinálni) De tudok egyszerre is írni velük vagy úgy hogy az egyikkel írok normálisan a másikkal meg egyszerre ugyan azt tükörírással.
Ahhoz már idős vagyok, hogy élsportoló legyek.
A másik fura dolog, hogy nem tudok csak 1 dolgot csinálni. Nem tudok úgy koncentrálni. Minimum kettőt kell de minél többet csinálok egyszerre annál konfortosabban érzem magam. Pl nem tudtam soha leülni tanulni. Legjobban a buszon ment menet közben. Vagy ha egyszerre jegyzeteltem, olvastam és néztem valami filmet ami a tananyag része volt. Mások szerint teljesen gáz amit csinálok. Nekem sem könnyű mert nem tudok csak egy valamire koncentrálni. Illetve nagyon ritkán. Jó lenne legalábn "profitálni" ebből valamit.
A humorérzéked csapnivaló.
Értelmes válaszokat várnék.
Akinek nincs ötlete meg simán megspórolhatja a kommentet.
Köszi.
Valami olyasmire gondolok hogy mindkét agyféltekéd ugyanolyan aktív, méghozzá egyszerre. Ez nem gáz hanem különleges!
Olvas kicsit utána a tudománynak hátha adnak valami útmutatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!