Miért nem képesek rendesen kiküldeni az online vásárolt dolgokat?
Figyelt kérdés
Több különböző helyről rendeltem különböző dolgokat de szinte mindnél volt valami gond.
Töröt volt, nem müködöt, hiányos volt vagy rossz darabot rakta a csomagba...
Arról nem is beszélve hogy rengeteg termék nagyon karcos.
Mások is így járnak az online rendelt termékekkel?
2022. júl. 7. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nekem még nincs ilyen téren negatív tapasztalatom. De bizonyára nem mindegy hogy honnan rendelsz.
2/4 anonim válasza:
Nagyon sokszor rendeltem már online rengeteg különböző oldalról, és soha semmi problémám nem volt a kapott termékkel. Talán azt leszámítva, amikor ágykeretet rendeltem, és a csomagolás szakadt volt egy helyen, de magának az ágykeretnek semmi baja nem volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor engem utálnak. :D
2022. júl. 7. 15:57
4/4 anonim válasza:
Nagyon sok év óta, nagyon sokat rendeltem már; nyilván sok online boltból, így mindenféle futárszolgálat is sorra került már. Kényes műszaki eszközöket is. Súlyra a legnagyobb tárgy, kapálógép volt. Ruhaneműt, cipőt nem merek rendelni; félek a mérettől.
Attól nagyobb problémám nem volt, minthogy néhány esetben többnapos késés volt az ígért munkanapszámhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!