Milyen kép jön be ha rákattintotok erre?
Figyelt kérdés
mert nekem pár héttel ezelőtt vmi szörnyűségesen ijesztő csaj...és azóta fóbiám van ettől és nem merem megnézni és nem vicc...
2010. szept. 20. 22:25
1/6 anonim válasza:
csúnyán van kisminkelve a lány,de alapjáratban elég helyeske arca van..Itt a GY.K-n ennél rondább lányok rakják ki a képüket..
2/6 A kérdező kommentje:
akkor nem az az ijesztő csaj?:O
érdekes...nekem mindig az jött be és hetek óta meg se merem nézni...mert nincs hozzá bárotságom mert meglátom a képet akkor elkap a félelem
2010. szept. 20. 22:35
3/6 anonim válasza:
Pedig egyáltalán nem lenne szerintem csúnya, ha nem lenne kisminkelve :(
4/6 anonim válasza:
kicsi smink, hajigazítás és máris nem olyan mint amire kellene számítani a kinézete alapján. Sokkal kedvesebb arca van ennél. Utálom az iylen pingálásokat.
5/6 anonim válasza:
Nem ijesztő, de az a kék rúzs...az botrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!