Valaki elmagyarázná,hogy mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy rendelni szeretnék Shein-ről, viszont nem fogadja el a kártyámat. Már sokszor rendeltem az oldalról és minden adatot amit kért helyesen töltöttem ki és van is elegendő pénz a kártyámon sőt jóval több mint az az összeg amiért rendelnék. Mi lehet a hiba? Valaki tud segíteni? :(2022. júl. 6. 19:42
1/6 TappancsMancs válasza:
Ha eddig is rendeltél és minden okés, akkor ezt tőlük kellene megkérdezned. Kártya ok. Összeg ok. Rendelés menete ok mert már rendeltél. Ha minden oké akkor nincs más ötletem.
2/6 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem értem, hogy hirtelen miért nem fogadja el. Azért köszönöm!
2022. júl. 6. 19:54
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt írja ki mikor próbálkozom :
Sorry, an unknown error occurred during the authorization process. Please try with another payment method.
2022. júl. 6. 20:03
4/6 TappancsMancs válasza:
Írd ezt is meg nekik, hátha tudják mi ez. Néha központi rendszerhibák is vannak és lehet, hogy már tudnak róla. Amúgy a kártyával sincs gond?
5/6 A kérdező kommentje:
Elvileg nincs, de holnap azért mindenképpen utána érdeklődöm.
2022. júl. 6. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!