Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kifra öblitõt használt valaki?...

Rellav kérdése:

Kifra öblitõt használt valaki? Vélemény? Ti hogyan használjàtok az intenzivebb illat eléréséhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok most szeretném elõször megvásárolni a kifra öblitõt mi a véleményetek róla?

Hány csepp az elegendõ?

Mennyire allergizáló?

2022. júl. 5. 08:55
 1/2 anonim válasza:
Nagyon jók. Én az oceán, mangó, christmas és a forest illatokat próbáltam. A mangó jött be a legjobban, de karácsony környékén a christmas illatot használtam, az is szuper. Sokaknak az oceán a legjobb, nekem viszont az nem jött be.
2023. márc. 25. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Öblítőból az alábbi illatokat vettem: angel, biangel, lilac és pure life. Pure life-fal mostam csak. Ez a plüss köntösön finom illatot hagyott, ami két napig érezhető is volt. Ágyneműn és egyéb ruhaneműn nem maradt meg az illat.

Azt írják, hogy higítani kell. Olajos lötyi, így nem oldódik vízben.

Véletlenül kilöttyintettem a kőre és azt felmarta. Ezek után nem merem tovább használni a mosógépben.

Biangel és angel egyébként intenzív maszkulin szag. A lilac számomra nem orgonaillat, de nem rossz egyébként.

Ami még meglepett az az igénytelen kiszerelés.

Rendeltem még szobaillatosítót: Madagaszkár. Kiszerelés itt is gagyi. Prémiumnak nevezni erős túlzás. Az illat nem rossz (nem WC illatosító) és viszonylag tartós.

Autóillatosító: Summer Love. Ez teljesen rendben van. Gusztusos kiszerelés és kellemes, tartós illat. Rendelnék is belőle még, ha a többi termék nem okozott volna óriási csalódást.

máj. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!