Ismeri vagy próbálta már a programját Prepok Zsuzsi Coachnak?
Oké értem én a vonzás törvénye meg manifesztáció de most komolyan elhiszik az emberek ezt a sok hülyeséget például
- Korlátlan Gazdagság Program:
-Szerelem megteremtése program:
itt van a csaj youtube oldala oké lehet van egy két jó dolog is amit mond,de mikor mondja,hogy mindig mikor jött a számla gyomor idege volt,hogy betudja e fizetni aztán elkezdett manifesztálni bevonzani a pénzt és ma már nyugodt,nem is csodálom sokan befizetnek a tanfolyamaira meg gondolom rendelnek dolgokat tőle vagy van támogatói oldala így én se aggódnék a számlák miatt meg befolyásolva könnyű bevonzani dolgokat.
https://www.youtube.com/c/PrepokZsuzsiCoach/videos
Olyan elképesztő,hogy emberek mikből megtudnak élni,esküszöm én is kitalálok már valamit :)
Egy ismerősöm pl a PHH szedlacsik miklós nyílt akadémiánál volt valami elméletileg felsőbb pozícióba ami gondolom arról szól,hogyan húzzunk be embereket a csőbe,hogy fizessenek a hülyeségért sok pénzt.Ha gerinctelen féreg lennék én is belépnék valami ilyen marhaságba.
Korlátlan gazdagság program szerintem simán látszik az oldalról,hogy a pénzről szól annak akinek bevétele van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!