Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam kitisztitani a...

Hogyan tudnam kitisztitani a fulem, ha belemaszott egy ágyi poloska?

Figyelt kérdés

Abban biztos vagyok, hogy poloskank van, mert rengeteg csipes van mar rajtam. Harom napja ejjel arra riadtam fel hogy maszik valami bele a fulembe. Igazabol nem tudom bekepzeltem vagy sem, mert azt nem erzem vagy hallom hogy mozogna bent , csak mar annyit piszkaltam hogy nem faj a fulem "de erzem hogy van" ha ertitek mire gondolok, Ha jobban koncentralok azt is erzem vagy bekepzelem hogy mozog..

Sajnos orvoshoz nem tudok menni, mert kulfoldon vagyok es nagyon draga lenne, Szoval a kerdesem hogy tudnam eltuntetni ha ott van? mar azt is bekepzeltem hogy szaporodik bent.. Remelem nem orulok meg :)

2010. szept. 20. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem beképzelted! :) Nekem is volt ágyi poloskám,és én is úgy éreztem,hogy mászik valami a fülembe! :) És amúgy a poloska csípés elvileg fóbiát okoz(vagyis megőrülsz tőle,csak ez jár a fejedben) És én el is mentem orvoshoz(Magyarországon lakom :P ) És az orvos is azt mondta,hogy nincs semmi,de aztmárnem tudta megmondani mitől van a csípés!:D Mert csak bolháról,meg szúnyogról beszélt! xD Tehát mi magunktól jöttünk rá hogy poloskánk van! Annyit kell csinálnotok,hogy kiírtjátok a poloskákat (sajnos csak szakemberrel lehet!),és az ágyatokat is kidobjátok,és ha van pénzetek,akkor vesztek egy új ágyat,vagy ha van másik ágy,akkor azon aludtok,vagy addig matrac.És akkor még pár napig fóbia,meg félelem,hogy újra jönnek,de aztán pár hónap múlva elmúlik! :) Kitartás! :D
2010. nov. 28. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Mármint hogy félelem,hogy visszajönnek! :) De ha szakembert hívtok,minden szobában irtsanak,mert átmászhat! Sajnos ez a legnehezebben ki irtható rovarfaj!:( De mi kétszer is irtottunk,mert sajnos a szer (amivel minket befújtak) csak 10 napig tart,és még a peték is ki kelnek,ezért irtottunk 2-szer! :) Szóval kitartás,mert nincs semmmi bajod! :) Legalábbis szerintem! :D

Üdv: Emma :)

2010. nov. 28. 11:53
 3/3 anonim válasza:

Nincs poloska a füledben, az biztos.

Viszont komoly pszichés ártalmakat okoz.

2013. jan. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!