Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a melódiákon keresztül van...

Ha a melódiákon keresztül van egy munkám, ott bármikor felmondhatok? Rövid időre melyik munkát vállaljam inkább?

Figyelt kérdés
Már rég elkezdtem volna dolgozni, de még a tüdőszűrőm eredményére kell várnom. Úgy terveztem, hogy június közepétől július végéig fogok dolgozni, de mire meglesz az összes papír, nem fogok egy hónapot sem dolgozni. Egy fagyizóba tervezek menni vagy árufeltöltőnek. Még az elején megkérdeztem a melódiákot, hogy ilyen rövid időre is felvesznek-e a fagyizóba, de annyi volt a válaszuk, hogy heti minimum 3 napot kell vállalnom. Érdemes még elkezdeném bármelyiket is, ha augusztusban már nem szeretnék dolgozni?
2022. jún. 29. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Drágám, van lábad, besétálsz vagy van kezed, megemeled a telefont.

Kommunikáció mindennek az alapja. Nem harapnak.

Egy kérdéssel senkinek nem ártasz.

3 hetes próbaidőre mész és megoldva,de sok kesst ne várj.

2022. jún. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!